(ВІДЕО) Вільні творити майбутнє

НАЗАД
21 листопада 2021 13:40

Сьогодні, 21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи.

Цього дня ми віддаємо належну шану патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод, національних інтересів України та її європейського вибору.

Гідність та Свобода – основа нашої незалежності. Вони визначають наше життя, зумовлюють наші вчинки та формують наш світогляд.

Сміливі та самовіддані захисники української державності назавжди залишаться в пам’яті українського народу та будуть гідним прикладом для майбутніх поколінь!

«Цей день важливий для українців. Ми віддаємо шану мужності людям у відстоюванні прав та європейського майбутнього України, їх відданості ідеалам справедливості, свободи та демократичних цінностей. Це нагода вкотре пам'ятати, що українці можуть об’єднуватися і перемагати. Ми хочемо і будемо жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Єдність та свобода робить нас гідними нащадками наших батьків і ми маємо передати їх нашим дітям. Наше право на свободу має велику ціну - людські життя. Тож сьогодні ми також вшановуємо усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю відстоювали та продовжують боротися за краще майбутнє. Бажаю всім сил і натхнення у розбудові нашої країни, адже кожен з нас – частка України!», - зазначив Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко на сторінці у Facebook.

Заходи по відзначенню Дня Гідності та Свободи пройшли в усіх органах та підрозділах охорони кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси